KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA – Anton Miroshnichenko
Anton Miroshnichenko
Bakalářská práce
KYSANÉ MLÉČNÉ VÝROBKY VE VÝŽIVĚ ČLOVĚKA
Anotace:
Tato bakalářská práce se v teoretické části zabývá základním složením mléka a kysaných mléčných vyrobklů. Dále charakterizuje nutriční význam mléka pro výživu mláďat a člověka. Stručně popisuje technologii výroby mléčných výrobků, jako jsou – kefírové mléko, tvarohy a sýry a zakysané podmáslí. Charakterizuje vlastnosti a složení použitých startovacích kultur použitých k výrobě uvedených výrobků. V …víceAbstract:
This bachelor thesis deals in the theoretical part with the basic composition of milk and fermented milk products. It further characterizes the nutritive significance of cow´s milk for the nutrition of the young and the man. It briefly describes the technology of production of dairy products, such as – cottage, kefir and fermented buttermilk. It characterizes the properties and composition of the starting …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 10. 2015
Identifikátor:
http://theses.cz/id/5r7ntt/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 9. 2015
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová -
Mléko a alternativy mléka ve výživě lidí
Lada Nohacova -
Spory o mléko: způsoby regulace stravování v hnutí Haré Kršna
Olga Čejková -
Staročeské reálie - názvy jídel. Mléko a produkty z mléka
Marie Beňová -
Motivace kojících žen darovat mateřské mléko
Barbora MATĚJKOVÁ -
Kozí mléko a možnosti jeho zpracování
Štěpánka Zanášková -
Kozí mléko a jeho využití
Martin Novotný
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Mišková, I.
4. 10. 2015
Mišková, I.
4. 10. 2015