Porovnání nabídky regionálních produktů v obchodních řetězcích Lidl a Kaufland a dopady na rozvoj lokalit – Dominika Bursíková
Dominika Bursíková
Bakalářská práce
Porovnání nabídky regionálních produktů v obchodních řetězcích Lidl a Kaufland a dopady na rozvoj lokalit
Comparing the offer of regional products in Lidl and Kaufland chains and impacts on local development
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá regionálními potravinami a jejich dopady na rozvoj regionů. Hlavním cílem práce je pomocí tzv. inventurního výzkumu zjistit nabídku potravin s označením ,,Regionální potravina“ (včetně jejich ceny, výrobce a složení) v obchodních řetězcích Lidl a Kaufland v konkrétních prodejnách v Praze 12. Následně prostřednictvím anketního šetření zjistit vztah a zájem lidí o regionální …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with regional foods and their impact on the development of regions. The main objective of the work is to use so-called inventory research to find out the offer of food with the label "Regional food" (including its price, manufacturer and composition) in the Lidl and Kaufland retail chains in specific stores in Prague 12. Subsequently, through a survey, to find out the relationship …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 3. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 5. 2023
- Vedoucí: prof. PhDr. Michal Lošťák, Ph.D.
- Oponent: Marta Mrnuštík Konečná, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BURSÍKOVÁ, Dominika. \textit{Porovnání nabídky regionálních produktů v obchodních řetězcích Lidl a Kaufland a dopady na rozvoj lokalit}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/5wgfrg/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Značka Regionální potravina a její význam pro regionální rozvoj
Aneta Szulló -
Značka kvality Regionální potravina jako nástroj podpory lokální produkce
Klára Kubíková -
Místní potraviny a gastronomické tradice jako nástroj podpory regionální ekonomiky
Anna Bláhová -
Regionální potraviny a jejich využití v gastronomii - didaktický výukový materiál k inovaci ŠVP
Pavel CIESLAR -
Regionální značky potravin v západních Čechách a jejich vliv na spotřebitele s ohledem na rozvoj sledovaného území
Dominika Grünerová -
Význam cestovního ruchu v regionálním rozvoji - komparace vybraných lokalit v česko-rakouském pohraničí
Anna Bláhová -
Identifikace a využití kulturního a přírodního dědictví v rozvoji lokalit a regionů.
Pavla ŠAFRÁNOVÁ -
Udržitelný rozvoj cestovního ruchu v Českém ráji a jeho potenciál v rámci regionálního rozvoje
Nikolas Kareš
Název
Vložil
Vloženo
Práva