Vývoj gastronomických služieb a jeho vplyv na ekonomiku vybraného regiónu – Diana Kanderová
Diana Kanderová
Bakalářská práce
Vývoj gastronomických služieb a jeho vplyv na ekonomiku vybraného regiónu
Development of catering services and impact on the economy of the selected region
Abstract:
Bachelor thesis presents the development of gastronomic services in the world and in Slovakia. The object of our work was to analyze the history of gastronomy in the region of Liptov and impact on the economic situation in this area. We found that in 2009, when Slovakia entered the euro to the market and culminated in the crisis, most of the business went bankrupt. The method of assessing these facts …víceAbstract:
Bakalárska práca prezentuje vývoj gastronomických služieb vo svete a na Slovensku. Objektom skúmania našej práce bolo najmä analyzovať históriu gastronómie v regióne Liptov a jej dopad na ekonomickú situáciu v tejto oblasti. Zistili sme, že v roku 2009, kedy nastúpilo na Slovenský trh euro a vyvrcholila kríza, väčšina prevádzok skrachovala. Metódou hodnotenia týchto faktov boli informácie zo štatistického …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15424/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
- Oponent: Ing. Eliška Smotlachová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KANDEROVÁ, Diana. \textit{Vývoj gastronomických služieb a jeho vplyv na ekonomiku vybraného regiónu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/5xgilf/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Využití mobilního marketingu v gastronomických službách
Věra Lorencová -
História a vývoj čokolády v súčasnej gastronomii
Katarína Černajová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické podniky v době koronavirové v Praze
Valerie Benešová -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská