Diana Kanderová

Bakalářská práce

Vývoj gastronomických služieb a jeho vplyv na ekonomiku vybraného regiónu

Development of catering services and impact on the economy of the selected region
Abstract:
Bachelor thesis presents the development of gastronomic services in the world and in Slovakia. The object of our work was to analyze the history of gastronomy in the region of Liptov and impact on the economic situation in this area. We found that in 2009, when Slovakia entered the euro to the market and culminated in the crisis, most of the business went bankrupt. The method of assessing these facts …více
Abstract:
Bakalárska práca prezentuje vývoj gastronomických služieb vo svete a na Slovensku. Objektom skúmania našej práce bolo najmä analyzovať históriu gastronómie v regióne Liptov a jej dopad na ekonomickú situáciu v tejto oblasti. Zistili sme, že v roku 2009, kedy nastúpilo na Slovenský trh euro a vyvrcholila kríza, väčšina prevádzok skrachovala. Metódou hodnotenia týchto faktov boli informácie zo štatistického …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2017

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
  • Vedoucí: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Eliška Smotlachová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví