Tereza Stránská

Bakalářská práce

Kvalita v gastronomických provozech v Praze očima zákazníků

Quality of Food and Beverage Facilities in Prague from the Customer’s Perspective
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá kvalitou gastronomických podniků v Praze, přičemž se na dané téma soustředí z pohledu zákazníků. První část se věnuje základním formám a funkcím společného stravování a hodnocení gastronomických služeb. Dále se práce zabývá teorií dotazníkového šetření a poté poskytuje přehled o nejznámějších gastronomických průvodcích. Hlavním cílem práce je analyzovat vnímání kvality …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the quality of food and beverage facilities in Prague and is focused on this topic from the customer`s point of view. The first part characterises the basic types and functions of hospitality services as well as their evaluation. Further the thesis deals with the theory of questionnaire construction and provides the summary of the most famous restaurant reference guides …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2016
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Martin Vaško

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/49891