Tereza Košťálová

Bakalářská práce

Nuriční hodnota vybraných druhů masa

Nutrition value of selected types of meat
Anotace:
Teoretická absolventská práce se věnovala zkoumání relevantních zdrojů k získání vhodných souhrnných informací o nutričním složení masa, a to v širokém spektru. Zabývala se masem, tedy potravinovými surovinami živočišného původu (kosterní svalovinou), jako stále zásadním zdrojem jídelníčku člověka. Nebyla opomenuta nezbytná historie jeho získávání a zpracování. Zahrnovala srovnáním masa různého původu …více
Abstract:
The theoretical graduate work was devoted to researching relevant sources to obtain appropriate summary information about the nutritional composition of meat, in a wide range. It dealt with meat, ie food raw materials of animal origin (skeletal muscle), as still an essential source of human diet. The necessary history of its acquisition was not neglected and processing. It involved comparing meat of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Vladimír Plachý, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.