Gastronomické eventy a festivaly – Bc. Tomáš Dibdiak
Bc. Tomáš Dibdiak
Bachelor's thesis
Gastronomické eventy a festivaly
Gastronomical events and festival
Abstract:
DIBDIAK TOMÁŠ. Gastronomic events and festivals. [Bachelor thesis] Institute of Hospitality Management in Prag. Prag: 2021. Total number of pages: 68. The bachelor thesis deals with gastronomic events and festivals in the Slovak and Czech Republic realized in 2020. The aim of the bachelor thesis is to compare the differences of individual events in the Slovak and Czech Republic, and to find out if …viacAbstract:
DIBDIAK TOMÁŠ. Gastronomické eventy a festivaly. [Bakalárska práca] Vysoká škola hotelová v Prahe. Praha: 2021. Celkový počet strán 68. Bakalárska práca sa zaoberá gastronomickými eventmi a festivalmi v Slovenskej a Českej republike uskutočnenými v roku 2020. Cieľom bakalárskej práce je porovnať odlišnosti jednotlivých eventov konajúcich sa na Slovensku a v Čechách, a zistiť či sú niektoré zamerané …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/qiwol/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2021
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Karolina Macháčková
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Management gastronomicky orientovaných festivalů a jejich význam v cestovním ruchu
Karolína Žaludová -
Gastronomický festival jako marketingový nástroj
Iveta Tomášková -
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Nelli Salmanova -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
Oborná Oborná -
Vliv pandemie COVID-19 na systém poskytování gastronomických služeb
Radek Chalupa -
Alternatívne možnosti podnikov v gastronomickej oblasti počas pandémie COVID-19
Alexandra Šipekiová -
Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení
Michaela BÓRIKOVÁ