Petra Pucholtová
Bachelor's thesis
Podnikání ve stravování a v hotelnictví
Running a Bussiness in Gastronomy and Hospitality Industry
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je zpracování reálného podnikatelského plánu pro založení restaurace Šenk v Teplicích.Abstract:
The aim of this bachelor´s dissertation is to elaborate a business plan for a new restaurant Šenk located in Teplice.Keywords
analýza analýza rizik cena finanční plán hotel hotelnictví konkurence PEST analýza podnik podnikání podnikatel podnikatelský plán restaurace stravování SWOT analýza zákazníci analysis business business man business plan competition customers financial plan gastronomy hotel industry PEST analysis price restaurant risk analysis SWOT analysis
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14470/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Eliška Smotlachová
- Reader: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Business plan for a hotel in Dubai
Samer Abedi -
Podnikatelský plán hotelu
Marek Olšák -
Podnikatelský plán pro wellness hotel
Lenka Bučková -
Podnikatelský plán pro rozvoj hotelu Dvorana
Brožová Brožová -
Podnikatelský plán hotelu
Petar Zayakov -
Podnikatelský plán pro hotel Panorama
Barbora Holubová -
Zpracování podnikatelského plánu pro eko-hotel
Lada Zemanová -
Podnikatelský plán - Hotel Vítěz
Michal Fedorko