Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol – Ing. Kateřina BOTUROVÁ
Ing. Kateřina BOTUROVÁ
Diplomová práce
Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol
The ratio of consumed and unconsumed part of school lunches at primary school pupils
Anotace:
Cílem této diplomové práce je zjistit poměr mezi konzumovanou a nekonzumovanou částí školních obědů u žáků základních škol. Práce se zabývá základy správné výživy u dětí, školním stravováním, nutričním doporučením a spotřebním košem. Cíle: - zjistit poměr mezi zkonzumovanou a nezkozumovanou částí obědů u žáků od první do deváté třídy - dodržování spotřebního koše v jídelně ZŠ Komenského v Bílovci …víceAbstract:
The aim of this diploma thesis is to find out the ratio between the consumed and the unconsumed part of school lunches at primary school pupils. The work deals with the basics of proper nutrition in children, school meals, nutritional recommendations and consumer basket. Aims: - to determine the ratio between the consumed and the unconsumed part of lunch for pupils from the first to the ninth class …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2018
- Vedoucí: MUDr. Pavla Svrčinová
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BOTUROVÁ, Kateřina. Poměr konzumované a nekonzumované části školních obědů u žáků základních škol. Ostrava, 2018. diplomová práce (Mgr.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Prospektivní studie příjmu vitamínu D ze stravy dospělých
Adéla HAVLOVÁ -
Výživové zvyklosti a stravovací preference žáků středních škol
Lucie Podroužková -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
SPOTŘEBNÍ KOŠ ŠKOLNÍ JÍDELNY ZŠ BOSONOŽSKÁ
Jana Ráčková -
SPOTŘEBNÍ KOŠ VE VÝŽIVĚ DĚTÍ A STRAVOVÁNÍ DĚTÍ ŠKOLNÍHO VĚKU
Nikola Číková -
Zdravá školní jídelna
Nela Hegerová -
Analýza kvality stravování ve školní jídelně mateřské školy a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše (omega 3 MK, antioxidační zdroje, vláknina)
Josef NAVRÁTIL