Význam malých podniků v hotelnictví a gastronomii – Boris Trimaylov
Boris Trimaylov
Bachelor's thesis
Význam malých podniků v hotelnictví a gastronomii
Significance of small business in the catering and hotel industry.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá významem malých podniků v hotelnictví a gastronomii. Zaměřuje se na restauraci Na Kruš, jež se nachází v pražských Holešovicích. Cílem práce je zhodnocení významu malých podniků působících v gastronomii a hotelnictví v hospodářství České republiky. Dalším cílem je zpracování návrhu na zlepšení negativních stránek restaurace Na Kruš, pomocí SWOT analýzy, na základě dotazníků …moreAbstract:
The present thesis is dedicated to the analysis of the role of small-scale enterprises in the catering and hotel businesses. The research is based on the performance of restaurant Na Kruš which is located in the region of Holešovice, Prague. The main goals of this thesis are to assess the role of small-scale enterprises working in catering and hotel sectors of economy of the Czech Republic and to develop …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/12295/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 26. 8. 2014
- Supervisor: doc. Ing. Věra Košteková, CSc.
- Reader: Ing. Eliška Smotlachová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Analýza trendů a vlivu slevových portálů na rozvoj a kvalitu cestovních kanceláří, hotelnictví a
Sabina Hamrlová -
Úloha a význam profesních sdružení pro rozvoj oboru hotelnictví a gastronomie
Lukáš Peřinka -
Digitální marketing v hotelnictví a gastronomii a strategie na sociálních sítích
Svadeba Svadeba -
Vývoj cestovního ruchu a hotelnictví ve Špindlerově Mlýně před a po roce 1989 a jeho další potenciál
Anna Danešová -
Japonské a Čínské etikety a jejich vliv na hotelnictví a cestovní ruch
Uladzislau Lubneuski -
Nástroje podpory cestování dětí a mládeže a požadavky tohoto segmentu na ubytovací a stravovací zařízení
Jana Maršálková -
Digitální marketing v hotelnictví a gastronomii a strategie na sociálních sítích
Ananyan Ananyan -
Vliv růstu minimální mzdy na průměrnou mzdu v oborech Ubytování a Stravování a pohostinství v Česku
Lukáš Hruda