Boris Trimaylov

Bachelor's thesis

Význam malých podniků v hotelnictví a gastronomii

Significance of small business in the catering and hotel industry.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá významem malých podniků v hotelnictví a gastronomii. Zaměřuje se na restauraci Na Kruš, jež se nachází v pražských Holešovicích. Cílem práce je zhodnocení významu malých podniků působících v gastronomii a hotelnictví v hospodářství České republiky. Dalším cílem je zpracování návrhu na zlepšení negativních stránek restaurace Na Kruš, pomocí SWOT analýzy, na základě dotazníků …more
Abstract:
The present thesis is dedicated to the analysis of the role of small-scale enterprises in the catering and hotel businesses. The research is based on the performance of restaurant Na Kruš which is located in the region of Holešovice, Prague. The main goals of this thesis are to assess the role of small-scale enterprises working in catering and hotel sectors of economy of the Czech Republic and to develop …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2014

Thesis defence

  • Date of defence: 26. 8. 2014
  • Supervisor: doc. Ing. Věra Košteková, CSc.
  • Reader: Ing. Eliška Smotlachová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze