Bc. Martin Šenk

Diplomová práce

Způsob stravování a jeho typické vlastnosti pro dnešní českou společnost

Diet and the typical characteristics of today's Czech society
Anotace:
Téma, které se týká jídla a stravování, jsem si vybral z důvodu mého dlouholetého zájmu o tuto problematiku. Dovolím si tvrdit, že v tomto ohledu nejsem úplným laikem, jelikož mé předchozí vzdělání s tímto společenským jevem úzce souvisí. V mé diplomové práci se snažím vysvětlit, jak česká společnost prochází vývojem v otázce stravovacích návyků a způsobů stolování. Obsahem práce je popis, jak lidé …více
Abstract:
The topic I chose because of my longstanding interest in this issue. Let me say that at this point I am not a complete layman, since my previous education with this social phenomen on closely related. In my thesis I try to explain how Czech society is undergoing gradual evolution on the issue of eating habits and ways of dining. The thesis is a description of how people are reassessing their relationship …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 28. 1. 2013
  • Vedoucí: PhDr. Tomáš Boukal, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šenk, Martin. Způsob stravování a jeho typické vlastnosti pro dnešní českou společnost. Pardubice, 2012. diplomová práce (Mgr.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofická