Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace – Kateřina Heroutová
Kateřina Heroutová
Bachelor's thesis
Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace
Relationship of demand for old Czech gastronomy and offer of chosen restaurant
Anotácia:
Práce detailně definuje historii a charakteristiku české gastronomie, která se v současné době dostává do ústraní kvůli trendu zdravého životního stylu. Každá ze dvou tržních stran je analyzována samostatně a v závěru jsou tyto výsledky porovnány. Poptávka byla monitorována pomocí dotazníků, které byly distribuovány v restauraci rezidentní i zahraniční klientele. Výsledky analýzy poptávky byly předány …viacAbstract:
This work defines the history and characteristic of Czech gastronomy in detail which is put aside by nowadays worldwide trend of healthy lifestyle. The both sides of the market are analysed individually and the results are compared in the conclusion. The demand was analysed by questionnaires which were distributed in the restaurant and filled in by the residents and the foreigners. The results of demand …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 2. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/25733
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 23. 5. 2011
- Vedúci: Jana Valentová
- Oponent: Ladislav Dragula
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/25733
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Roksolana Nesmiyan -
Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích
Tereza Vindušková