Kateřina Heroutová

Bachelor's thesis

Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace

Relationship of demand for old Czech gastronomy and offer of chosen restaurant
Abstract:
Práce detailně definuje historii a charakteristiku české gastronomie, která se v současné době dostává do ústraní kvůli trendu zdravého životního stylu. Každá ze dvou tržních stran je analyzována samostatně a v závěru jsou tyto výsledky porovnány. Poptávka byla monitorována pomocí dotazníků, které byly distribuovány v restauraci rezidentní i zahraniční klientele. Výsledky analýzy poptávky byly předány …more
Abstract:
This work defines the history and characteristic of Czech gastronomy in detail which is put aside by nowadays worldwide trend of healthy lifestyle. The both sides of the market are analysed individually and the results are compared in the conclusion. The demand was analysed by questionnaires which were distributed in the restaurant and filled in by the residents and the foreigners. The results of demand …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 2. 2011

Thesis defence

  • Date of defence: 23. 5. 2011
  • Supervisor: Jana Valentová
  • Reader: Ladislav Dragula

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/25733

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj