Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace – Kateřina Heroutová
Kateřina Heroutová
Bachelor's thesis
Vzájemný vztah poptávky po staročeské gastronomii a nabídky vybrané restaurace
Relationship of demand for old Czech gastronomy and offer of chosen restaurant
Abstract:
Práce detailně definuje historii a charakteristiku české gastronomie, která se v současné době dostává do ústraní kvůli trendu zdravého životního stylu. Každá ze dvou tržních stran je analyzována samostatně a v závěru jsou tyto výsledky porovnány. Poptávka byla monitorována pomocí dotazníků, které byly distribuovány v restauraci rezidentní i zahraniční klientele. Výsledky analýzy poptávky byly předány …moreAbstract:
This work defines the history and characteristic of Czech gastronomy in detail which is put aside by nowadays worldwide trend of healthy lifestyle. The both sides of the market are analysed individually and the results are compared in the conclusion. The demand was analysed by questionnaires which were distributed in the restaurant and filled in by the residents and the foreigners. The results of demand …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 2. 2011
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/25733
Thesis defence
- Date of defence: 23. 5. 2011
- Supervisor: Jana Valentová
- Reader: Ladislav Dragula
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/25733
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / field:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Theses on a related topic
-
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Elizaveta Abramova -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Management italské gastronomie s implementací na české prostředí
Kateřina Ronešová -
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Roksolana Nesmiyan -
Certifikace Czech Specials v libereckých restauracích
Tereza Vindušková