Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT – Tereza Emingrová
Tereza Emingrová
Bakalářská práce
Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT
Dairy Product Treated by UHT-technology
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na využití UHT technologie pro výrobu trvanlivých mléčných výrobků. Cílem práce je popsat technologii UHT záhřevu a trvanlivé mléčné výrobky.Abstract:
The bachelor thesis is focused on the use of UHT technology for the production of durable dairy products. The aim of the work is to describe the technology of UHT heating and durable dairy products.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Emingrová, Tereza. Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Stabilita trvanlivých mléčných výrobků
Jana Chramostová -
Statistická analýza trhu s mlékem a mléčnými výrobky
Zuzana Pražáková -
Vliv nepřímého UHT záhřevu na vybrané vlastnosti mléka
Jiří Štěpánek -
Hodnocení kvality pasterovaného a UHT mléka
Petra Kucerova -
Porovnání kvality UHT mléka
Markéta Neubauerová -
Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
Zuzana Fenclová -
Výroba a kvalita UHT mlieka
Michaela Sabotová -
Vliv doby skladování na vlastnosti UHT mléka
Martin Vácha