Tereza Emingrová

Bachelor's thesis

Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT

Dairy Product Treated by UHT-technology
Anotácia:
Bakalářská práce je zaměřena na využití UHT technologie pro výrobu trvanlivých mléčných výrobků. Cílem práce je popsat technologii UHT záhřevu a trvanlivé mléčné výrobky.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on the use of UHT technology for the production of durable dairy products. The aim of the work is to describe the technology of UHT heating and durable dairy products.
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Emingrová, Tereza. Mléčné výrobky ošetřené technologií UHT. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Chemistry and Food Technologies