Kristina Suková
Master's thesis
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Sensory Analysis of the Vegetable Dessert
Abstract:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou rostlinného dezertu, konkrétně Lískooříškového dezertu Naty společnosti Kalma, k.s., jenž byl uveden na trh v květnu 2018. Jedná se o dezert vyrobený převážně z kokosového mléka s nižším obsahem cukru. Cílem diplomové práce je zjistit, jak spotřebitelé vnímají senzorické vlastnosti Lískooříškového dezertu Naty. Dílčími cíli této práce je hodnocení designu …moreAbstract:
The diploma thesis deals with the sensory analysis of the vegetable dessert, concretely the Hazelnuts dessert Naty of the company Kalma, k.s. It is dessert made mainly from coconut milk with less of sugar, which was launched in May 2018. The aim of the thesis is to find out how consumers perceive the sensory characteristics of Hazelnuts dessert Naty. Other goals were to find out how consumers perceive …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2019
Identifier:
http://hdl.handle.net/10084/138601
Thesis defence
- Date of defence: 28. 8. 2019
- Supervisor: Pavlína Kozáková
- Reader: Vanda Matyščáková
Citation record
Full text of thesis
Accessibility: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / field:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Theses on a related topic
-
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
Veronika Němcová -
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
Andrea Budínová -
Použití marketingového výzkumu vybrané firmy v některých speciálních oblastech (výzkum celkové tržní situace, výzkum vnímání okolí firmy, produktu, ceny, distribuce, propagace, preference vlastností výrobků, apod.)
Lucie Chrástecká -
Testování hypotéz v marketingovém výzkumu
Monika Holá -
Porovnání klasického uživatelského testování www stránek a testování oční kamerou
Kristýna BECHOVÁ -
Marketingový výzkum v určité vybrané firmě
Petra Viktorová -
Marketingový výzkum v oblasti B2C trhů
Lucie Guzyová -
Marketingový výzkum spokojenosti zákazníků se službami daného podniku
Kristýna Matfiaková