Senzorická analýza rostlinného dezertu – Kristina Suková
Kristina Suková
Diplomová práce
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Sensory Analysis of the Vegetable Dessert
Anotace:
Diplomová práce se zabývá senzorickou analýzou rostlinného dezertu, konkrétně Lískooříškového dezertu Naty společnosti Kalma, k.s., jenž byl uveden na trh v květnu 2018. Jedná se o dezert vyrobený převážně z kokosového mléka s nižším obsahem cukru. Cílem diplomové práce je zjistit, jak spotřebitelé vnímají senzorické vlastnosti Lískooříškového dezertu Naty. Dílčími cíli této práce je hodnocení designu …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the sensory analysis of the vegetable dessert, concretely the Hazelnuts dessert Naty of the company Kalma, k.s. It is dessert made mainly from coconut milk with less of sugar, which was launched in May 2018. The aim of the thesis is to find out how consumers perceive the sensory characteristics of Hazelnuts dessert Naty. Other goals were to find out how consumers perceive …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2019
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/138601
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 8. 2019
- Vedoucí: Pavlína Kozáková
- Oponent: Vanda Matyščáková
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Marketing a obchod
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pánevního zavěšení jatečného skotu na složení jatečného těla, fyzikální a senzorické charakteristiky hovězího masa
Veronika Němcová -
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků čokolády pomocí senzorické analýzy a fyzikálních metod
Andrea Budínová -
Použití marketingového výzkumu vybrané firmy v některých speciálních oblastech (výzkum celkové tržní situace, výzkum vnímání okolí firmy, produktu, ceny, distribuce, propagace, preference vlastností výrobků, apod.)
Lucie Chrástecká -
Testování hypotéz v marketingovém výzkumu
Monika Holá -
Porovnání klasického uživatelského testování www stránek a testování oční kamerou
Kristýna BECHOVÁ -
Marketingový výzkum v určité vybrané firmě
Petra Viktorová -
Marketingový výzkum v oblasti B2C trhů
Lucie Guzyová -
Marketingový výzkum spokojenosti zákazníků se službami daného podniku
Kristýna Matfiaková