Bc. Kateřina Malá

Bakalářská práce

Ruská kuchyně v České republice

Russian cuisine in the Czech Republic
Anotace:
Tématem této práce je ruská kuchyně v České republice. Jejím záměrem bylo zjistit, na kolik je v České republice ruská kuchyně známá a jak dobře znají lidé jednotlivé ruské pokrmy, včetně toho, jaké ruské pokrmy se vaří v restauracích zaměřených na ruskou kuchyni v České republice.
Abstract:
The topic of this thesis is the Russian cuisine in the Czech Republic. Its aim is to find out how well the Russian cuisine is known in the Czech Republic and how well people know individual Russian dishes, including what Russian dishes are cooked in restaurants focused on Russian cuisine in the Czech Republic.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/k2987/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
  • Vedoucí: doc. PhDr. Jelena Celunová, CSc.
  • Oponent: Mgr. Eva Mičková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze