Aktuální stav ekologického zemědělství a bioprodukce ve vybraném regionu Jihomoravského kraje - okres VYŠKOV – Zdeňka Fialová
Zdeňka Fialová
Bakalářská práce
Aktuální stav ekologického zemědělství a bioprodukce ve vybraném regionu Jihomoravského kraje - okres VYŠKOV
Actual state of organic agriculture and organic food in a chosen district of South Moravian Region - Vyskov district
Anotace:
V této bakalářské práci je zpracována situace ekologického zemědělství a biopotravin v okrese Vyškov. Informuje o stavu ekologického zemědělství v České republice, jeho charakteristikách a historii. Dále také specifikuje podmínky pro zemědělství v Jihomoravském kraji. Tato práce se práce se zaměřuje na okres Vyškov, který se porovnal s dalšími okresy Jihomoravského kraje. Zjišťovala se dostupnost biopotravin …víceAbstract:
In this bachelor thesis is processed state of organic agriculture and production of organic food in a Vyskov district. It is informing about a condition of organic agriculture in the Czech republic, its characteristics and history. Futhermore, it is also specifying agricultural conditions in a South Moravian Region. This thesis is focussed on theVyskov district, which has been compared to other districts …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tamara Dryšlová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FIALOVÁ, Zdeňka. \textit{Aktuální stav ekologického zemědělství a~bioprodukce ve vybraném regionu Jihomoravského kraje - okres VYŠKOV}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/6rp0kp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Agrobyznys
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská