Bc. Filip Jung
Bachelor's thesis
Molekulární gastronomie
Molecular gastronomy
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá molekulární gastronomií a uplatňováním jejich metod v restauracích. Cílem této bakalářské práce je zjistit, zda jsou metody molekulární gastronomie uplatňovány v restauracích, pokud ano, které metody to jsou a zda jsou použity správné technologické postupy. Teoreticko-metodologická část se zaměřuje na vývoj molekulární gastronomie, její představitele a metody, které se v …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with molecular gastronomy and the application of its methods in restaurants. The aim of this bachelor thesis is to find out whether the methods of molecular gastronomy are applied in restaurants, if so, which methods are applied and whether the correct technological procedures are used. The theoretical and methodological part is focused on the development of molecular gastronomy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/cfhyi/
Thesis defence
- Date of defence: 15. 6. 2020
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Petr Studnička, PhD.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
VÝVOJ GASTRONOMIE A JEJÍ SOUČASNÉ TRENDY
Nicole Frýbortová -
Česká gastronomie v 21. století
Lenka MACOURKOVÁ -
Návrh marketingové strategie pro molekulární kuchyni
Andrea Olahová -
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
Anna Bartošíková -
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Dominika Tamaši -
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
Michaela Merclová -
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
Barbora Bartuňková -
Metoda Sous vide jako technologie pro dynamickou přípravu potravin
David Hlava