Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin – Joanna Kowala
Joanna Kowala
Bakalářská práce
Kvalita pekárenských výrobků ze směsí mikromletých obilovin
Quality of Bakery Products Made from Blend of microparticulated cereals
Anotace:
Cílem této bakalářské práce bylo vypracovat literární rešerši k problematice vlivu mikromletých otrub na kvalitu pekárenských výrobků. Práce je zaměřena na anatomickou stavbu a chemické složení pšeničného zrna, hodnocení technologické jakosti pšenice, mlýnský proces a základní suroviny pro výrobu pečiva. Část práce je věnována možnostem mikromletí otrub. Předmětem praktické části bylo provedení pekařského …víceAbstract:
The aim of this bachelor thesis was to carry out a literature research on the issue of microparticulated wheat bran influence on the quality of bakery products. The thesis is focused on anatomical structure and chemical composition of wheat grain, evaluation of technological quality of wheat, the milling process and basic raw materials used in bakery. Part of the thesis deals with the possibilities …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin