Jana Dobošová

Bakalářská práce

Víno v gastronómii a cestovnom ruchu Slovenska

Víno v gastronómii a cestovnom ruchu Slovenska
Anotace:
Nosným tématem této bakalářské práce je víno jako jeden z motivů účasti na cestovním ruchu Slovenska a také pozice vína ve slovenské gastronomii. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První část se zabývá vínem ve spojení s kulturou a jeho historií. Druhá část práce je věnována současnému stavu vinohradnictví a vinařství na Slovensku, třetí část pak popisuje současný stav vinařské turistiky - enoturistiky …více
Abstract:
The thesis deals with wine as with the target of travelling in Slovakia and it focusses also on the position of this beverage in Slovak gastronomy. The work is divided into three main parts. The first one is dedicated to wine in connection with culture, gastronomy and tourism. The second part of the thesis is focussed on the current situation of viniculture in Slovakia and the last part describes the …více
Abstract:
Nosnou témou tejto bakalárskej práce je víno ako jeden z motívov cestovného ruchu Slovenska a tiež pozícia vína v slovenskej gastronómii. Práca je rozdelená do troch hlavných častí. Prvá časť sa zaoberá vínom v spojení s kultúrou, gastronómiou a turizmom. Druhá časť práce je venovaná súčasnému stavu vinohradníctva a vinárstva na Slovensku, tretia časť popisuje súčasný stav vinárskej turistiky - enoturistiky …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 10. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2011
  • Vedoucí: Lena Mlejnková
  • Oponent: Martin Vaško

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/25611

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj