Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci – Markéta Skoumalová
Markéta Skoumalová
Bakalářská práce
Optimalizace provozu restaurace Archa v Olomouci
Anotace:
Bakalářská práce s názvem „Optimalizace provozu restaurace Archa“ je rozdělena na tři části – teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části práce jsou objasněny aspekty podnikání, legislativa v gastronomii, členění stravovacích zařízení a personální management. Doplněna je o informace z internetových stránek, které slouží ke srovnání restauračních zařízení. Analytická část je zaměřena na …víceAbstract:
The bachelor's thesis named "Operation optimalization of restaurant Arc in Olomouc" is divided into three parts - theoretical, analytical and proposal. Theoretical part of the thesis clarifies the aspects of a business, legislation in gastronomy, division of catering facilities and the personnel management. It is accompanied by information from websites to compare various restaurant facilities. Analytical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2018
Identifikátor:
http://theses.cz/id/76ksdw/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2018
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Edukační činnost muzejních knihoven České republiky: dotazníkové šetření
Natálie Velecká -
Metoda SWOT jako rozhodovací nástroj řízení podniku
Liliana Kopicová -
Metoda SWOT jako rozhodovací nástroj řízení podniku
Romana Píchová -
Výzkum portálu První kroky na FIM na základě SWOT analýzy
Radek Cvejn -
Analýza nákladových kalkulací podnikatelského subjektu a jejich optimalizace
Michaela Sýkorová -
Analýza mezinárodní nákladní dopravy ve vybrané firmě
Petr Cimburek -
Optimalizace procesu řízení restaurace BEER FACTORY
Tereza RUSNÁKOVÁ -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota
Název
Vložil
Vloženo
Práva