Aneta Kozová

Bakalářská práce

Sýry v gastronomii

Anotace:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou sýrů od výroby až po samotné rozdělení a potépodávání. Zahrnuje také nejznámější sýrařské oblasti a jejich sýrařské produkty. V teoretickéčásti je taktéž zpracovaný nutriční význam a význam pro zdraví člověka. Byla řešenaproblematika sladění vína s vybranými sýry, práci se sýry. Je představena společnost A. W.spol. s.r.o, vyrábějící Olomoucké tvarůžky. Obsahuje …více
Abstract:
The Bachelor Thesis deals with the characteristics of the cheese production to distribution anduse.Includes the most popular cheese regions. The theoretical part is also the nutritionalsignificance and importance to humanhealth. I addressed the isme of wine with cheese.Wasintroduces the company which produce very known Olomouc cheese. Practical part containsthe questionnaire, SWOT analysis and proposed …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Identifikátor: http://theses.cz/id/7cordu/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2019

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program:
Gastronomie, hotelnictví a turismus

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 7cordu 7cordu/5
12. 4. 2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.