Aneta Kozová
Bachelor's thesis
Sýry v gastronomii
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou sýrů od výroby až po samotné rozdělení a potépodávání. Zahrnuje také nejznámější sýrařské oblasti a jejich sýrařské produkty. V teoretickéčásti je taktéž zpracovaný nutriční význam a význam pro zdraví člověka. Byla řešenaproblematika sladění vína s vybranými sýry, práci se sýry. Je představena společnost A. W.spol. s.r.o, vyrábějící Olomoucké tvarůžky. Obsahuje …viacAbstract:
The Bachelor Thesis deals with the characteristics of the cheese production to distribution anduse.Includes the most popular cheese regions. The theoretical part is also the nutritionalsignificance and importance to humanhealth. I addressed the isme of wine with cheese.Wasintroduces the company which produce very known Olomouc cheese. Practical part containsthe questionnaire, SWOT analysis and proposed …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2019
Identifikátor:
http://theses.cz/id/7cordu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 12. 6. 2019
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bachelor programme:
Gastronomie, hotelnictví a turismus
Práce na příbuzné téma
-
CONSTRAINTS OF CHEESE SMALL-SCALE PRODUCERS IN IMERETI REGION OF GEORGIA: MIDDLEMEN THE CAUSE ROOT OR NOT?
Pacifique Ingabire -
Vlivy gastronomie na výživu a zdraví spotřebitele
Radka Smržová -
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Alena Pavlíčková -
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Jaroslav Kylián -
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
Radek OLIVER -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
Šárka Horváthová -
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Složky
Soubory
Kráčmar, S.
23. 4. 2019