Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj – Ludmila Zimová
Ludmila Zimová
Bakalářská práce
Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj
The options of gastronomy and leisure time activities for children and young people in the microregion of Josef Lada
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá možnostmi volnočasových aktivit, pro cílový segment děti a mládež, a nabídkou gastronomických provozoven v konkrétním turistickém mikroregionu - Ladův kraj ve Středočeském kraji. Teoretická část obsahuje odborné informace, vycházející z vlastního názvu práce. Praktická část charakterizuje danou lokalitu po jednotlivých obcích zapojených v mikroregionu, analyzuje lokální nabídku …víceAbstract:
The thesis deals with the possibilities of leisure-time activities for the target segment of children and youth and the offer of gastronomic establishments in particular tourist micro- region - Lada region - in the central part of the Czech Republic. The theoretical part contains technical information emanating from its own name. The practical part describes the particular municipalities involved in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11676/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2014
- Vedoucí: doc. Ing. Dagmar Jakubíková, Ph.D.
- Oponent: PhDr. Jaroslav Holoubek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZIMOVÁ, Ludmila. \textit{Možnosti gastronomie a využití volného času pro děti a mládež v Mikroregionu Ladův kraj}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/7dql8i/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Perspektivy rozvoje zážitkového cestovního ruchu ve vybrané lokalitě se zaměřením na pohybové aktivity
Marta Doleželová -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá -
Social media and its role in gastronomy
Aleksandra Tolstykh -
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Eliška Krchovová -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Využití gastronomie v destinačním managementu - vývoj gastronomických zařízení po sametové revoluci v Praze
Pavel Kamarýt -
ZHODNOCENÍ ÚROVNĚ PROVOZŮ GASTRONOMICKÝCH ZAŘÍZENÍ VE VYBRANÝCH
Veronika Chmelíčková