František Nedbalý
Bakalářská práce
Front cooking
Front cooking
Anotace:
Práce se zabývá konceptem otevřené kuchyně „Front Cooking“, přižemž analyzuje předešlý a současný stav stravování v hotelu Pawlik První část se zabývá historií stravování a zážitkovou gastronomií. Další analytická část se zaměřuje na stravování v hotelu Pawlik a Front cooking. Poslední návrhová část uvádí podněty a doporučení pro zlepšení stávajícího stavu. Práce vychází z osobního podílu realizace …víceAbstract:
The work deals with the concept of the open kitchen "Front Cooking" - analysis the previous and the current state of options at Pawlik In the first part deals with history gastronomie and experience gastronomie. The next part is deals in hotel Pawlik and Front Cooking. The last proposal part is provides suggestions and recommendations for improving the current situation. The work come from personally …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 11. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11097/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 1. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomické festivaly jako podpora gastroturismu v Evropské unii
Nelli Salmanova -
Analýza významu lázeňství pro rozvoj města Luhačovice
Jana Svobodová -
Zvýšení standardu ubytování a zlepšení úrovně poskytovaných služeb vybudováním moderního hotelu za přispění ESIF
Jan Peřinka -
Systémy řízení kvality a jejich využití v lázeňství
Nikola Svobodová