Problematika chovu dojných koz v ekologickém zemědělství – Marie Hamáková
Marie Hamáková
Bakalářská práce
Problematika chovu dojných koz v ekologickém zemědělství
Problems of dairy goats breeding in ecological farming
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá ekologickým zemědělstvím a chovem koz v rámci tohoto systému. V první části se věnuje zásadám a cílům ekologického zemědělství, pěstováním rostlin, chovem zvířat, označováním produktů, legislativou ekologického zemědělství, jeho kontrolou a certifikací. Dále je přiblížena problematika podpory ekologických zemědělců. Další část je zaměřena na chov dojných koz, jejich historii …víceAbstract:
This thesis deals with organic agriculture, specifically goat breeding within this system. The first part focuses on the principles and the aims of organic farming, cultivation of plants, animal breeding, product labelling, legislation of organic farming and its inspection and certification. The second part deals with the issue of organic farmers support and also concentrates on dairy goats breeding …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Milena Fantová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HAMÁKOVÁ, Marie. \textit{Problematika chovu dojných koz v ekologickém zemědělství}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/7edvr6/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva