Elizaveta Abramova

Bakalářská práce

Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi

Analysis of traditional gastronomy in the selected country
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi“ se zaměřením na specifickou zemi Karélie. Cílem práce je popsat, co je tradiční kuchyně, jak se změnila kuchyně, jaký je proto důvod. Popíšu, jaké inovace byly předneseny. V rámci analýzy se soustředím na určitý region a popíšu její geografii, historii, kulturu, přírodu a kuchyni.
Abstract:
Bachelor thesis on "Analysis of traditional gastronomy in a selected country" with a focus on the specific country of Karelia. The aim of the thesis is to describe what traditional cuisine is, how cuisine has changed, what is the reason for this. I will describe what innovations have been put forward. I will focus my analysis on a specific region and describe its geography, history, culture, nature …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.