Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi – Elizaveta Abramova
Elizaveta Abramova
Bakalářská práce
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
Analysis of traditional gastronomy in the selected country
Anotace:
Bakalářská práce na téma „Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi“ se zaměřením na specifickou zemi Karélie. Cílem práce je popsat, co je tradiční kuchyně, jak se změnila kuchyně, jaký je proto důvod. Popíšu, jaké inovace byly předneseny. V rámci analýzy se soustředím na určitý region a popíšu její geografii, historii, kulturu, přírodu a kuchyni.Abstract:
Bachelor thesis on "Analysis of traditional gastronomy in a selected country" with a focus on the specific country of Karelia. The aim of the thesis is to describe what traditional cuisine is, how cuisine has changed, what is the reason for this. I will describe what innovations have been put forward. I will focus my analysis on a specific region and describe its geography, history, culture, nature …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/yy3oq/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS vysoká škola, a.s.
Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
La cuisine provencale
Monika Viktorinová -
Vztah současných Ukrajinců k tradiční ukrajinské kultuře na základě stravovacích zvyklostí
Mariia Belousova -
Mediální komunikace v oblasti církevní turistiky - Využití nových pohledů na tradiční židovskou gastronomii a ubytování při propagaci hotelových zařízení s restaurací
Ivan Blažek -
Tradiční česká kuchyně
Ilona NAVRÁTILOVÁ -
Původně ruské a cizí lexikum v pojmenování jídel tradiční ruské kuchyně
Lenka BĚHUNČÍKOVÁ -
Italská gastronomie v České republice
Tereza Hronová -
Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise
Tomáš LUBLINSKÝ -
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
Barbora Ryšavá