Dominika Churanová
Bachelor's thesis
Veganská gastronomie v ČR
Abstract:
Bakalářská práce vyhodnocuje stav nabídky veganských jídel v České republice se zaměřením na krajské město České Budějovice. Využité metody jsou rozhovory s majiteli veganských restaurací, dotazníkové šetření a mystery shopping v neveganských restauracích. Tyto metody jsou doplněny rozhovory s vegany a pozorováním na veganském pikniku. Výzkum prokázal nedostatečnou nabídku veganských jídel v Českých …moreAbstract:
The thesis evaluates the current offer of vegan dishes in the Czech Republic particularly in the regional capital České Budějovice. Interviews with owners of vegan restaurants, questinnaire survey and mystery shopping were used as methods of the thesis along with interviews with vegans and observation of vegan picnics. The research proved that there is a lack of vegan dishes available in visited restaurants …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 3. 2024
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/h94xy/
Thesis defence
- Date of defence: 4. 9. 2024
- Supervisor: Ing. et Ing. Nikola Sagapova, Ph.D.
- Reader: Ing. Vendula Dvořáková
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Business Economics / Business Economics
Theses on a related topic
-
Středomořská strava z pohledu nutriční terapie
Anna Manolopoulou -
Analýza zaměstnaneckého stravování ve Škoda Auto a.s. Česká republika
David Vlk -
Strava při fenylketonurii v dětském věku a její finanční náročnost
Alena KONIAKOVSKÁ -
Raw strava
Lucie Kovaříková -
Analýza nákupu volně prodejných léčivých přípravků a doplňků stravy v České republice
Veronika Lhotková -
VYUŽITÍ DOPLŇKŮ STRAVY U REPREZENTANTŮ ČESKÉ REPUBLIKY ZABÝVAJÍCÍ SE JUDEM
Daniel VYDRA -
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Varvara Stepanova -
Consumer behavior of Millennials in Czech Republic when facing multiple crises: experiences from the COVID-19 pandemic and the 2022 energy crisis
Franco Eduardo Rodriguez Esponda