Bc. Jana Diblíková, DiS.
Bachelor's thesis
Řízení firemní restaurace Aramark
Management of the Aramark Restaurant
Abstract:
Tato bakalářská práce je věnována Řízení firemní restaurace Aramark, sledování, jak taková restaurace funguje a zjištění, zda by byl zájem o zařazení nabídky nového konceptu zdravého stravování. Bakalářská práce je rozdělena na tři kapitoly: teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části práce jsou vymezeny formy společného stravování, organizační struktura, F&B Management, jeho obchodní …moreAbstract:
This Bachelor’s dissertationis devoted to the Management of the company restaurant Aramark, tracking how such a restaurant works and finding out if there would be an interest in including a new healthy eating concept. The dissertation is divided into three parts: a teoretic part, ananalytic part and anproposal part. In the teoretic one there are defined form sofcollectiveeating, organisationstructure …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2019
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/bhfve/
Thesis defence
- Date of defence: 2. 9. 2019
- Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Problematika stravování spojeného se zdravým životním stylem v rusky psaných internetových magazínech pro ženy
Kateřina Zajíčková -
Konstrukce marketingového plánu k posílení firemní identity podniku
Adam Topinka -
Možná rizika v provozovnách společného stravování a jejich prevence
Adam HOFHANSL -
PROSTŘEDKY A ORGÁNY VEŘEJNÉ KONTROLY ÚROVNĚ SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ V ČR
Jan Konopčík -
Competencies and Qualifications of Management and Staff at Tourism and Hospitality Establishments
Anastasiya Matviyenka -
Vnější a vnitřní prostředí managementu a jeho vliv na řízení organizace
Anna Mitrofanova -
Tvorba strategie facility managementu
Leoš Vlček -
Kompetenční profil vybrané profese v hotelnictví nebo cestovním ruchu
Pavel Žďárský