Bc. Jana Diblíková, DiS.

Bachelor's thesis

Řízení firemní restaurace Aramark

Management of the Aramark Restaurant
Abstract:
Tato bakalářská práce je věnována Řízení firemní restaurace Aramark, sledování, jak taková restaurace funguje a zjištění, zda by byl zájem o zařazení nabídky nového konceptu zdravého stravování. Bakalářská práce je rozdělena na tři kapitoly: teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části práce jsou vymezeny formy společného stravování, organizační struktura, F&B Management, jeho obchodní …more
Abstract:
This Bachelor’s dissertationis devoted to the Management of the company restaurant Aramark, tracking how such a restaurant works and finding out if there would be an interest in including a new healthy eating concept. The dissertation is divided into three parts: a teoretic part, ananalytic part and anproposal part. In the teoretic one there are defined form sofcollectiveeating, organisationstructure …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 2. 9. 2019
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze