Bc. Kateřina RYSOVÁ
Master's thesis
Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu
The Quality of Fruit and Vegetables on the Czech Market
Abstract:
Cílem práce je zjistit postoje českých spotřebitelů ke kvalitě ovoce a zeleniny na českém trhu. Rovněž je zkoumána kvalita ovoce a zeleniny v prodejních formátech. Teoretická část zahrnuje obecnou charakteristiku ovoce a zeleniny, konvenční a ekologické zemědělství a další certifikační systémy, produkci a spotřebu ovoce a zeleniny a zahraniční obchod. Práce popisuje kvalitu potravin a biopotravin, …moreAbstract:
The aim of this work is to find out the attitudes of Czech consumers to the quality of fruit and vegetables on the Czech market. The quality of fruit and vegetables in sales formats is also investigated. The theoretical part includes general characteristics of fruits and vegetables, conventional and organic farming and other certification systems, production and consumption of fruit and vegetables …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
RYSOVÁ, Kateřina. \textit{Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Economics. 2019. Available from: https://theses.cz/id/84x85v/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
RYSOVÁ, Kateřina. Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Management of Commerce
Theses on a related topic
-
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Monika Ralenovská -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Ovoce a zelenina a výživa seniorů
Markéta Vorlíčková -
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Daniela FIALOVÁ -
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
Andrea Skotáková -
Srovnání stravovacích zvyklostí u žáků prvního stupně ZŠ a studentů SŠ: frekvence a kvalita dopolední a polední stravy
Marek JANOŠEC -
Zhodnocení využití Customer Relationship Managementu obchodní společnosti
Miloslav Fiala
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights