Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu – Bc. Kateřina RYSOVÁ
Bc. Kateřina RYSOVÁ
Diplomová práce
Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu
The Quality of Fruit and Vegetables on the Czech Market
Anotace:
Cílem práce je zjistit postoje českých spotřebitelů ke kvalitě ovoce a zeleniny na českém trhu. Rovněž je zkoumána kvalita ovoce a zeleniny v prodejních formátech. Teoretická část zahrnuje obecnou charakteristiku ovoce a zeleniny, konvenční a ekologické zemědělství a další certifikační systémy, produkci a spotřebu ovoce a zeleniny a zahraniční obchod. Práce popisuje kvalitu potravin a biopotravin, …víceAbstract:
The aim of this work is to find out the attitudes of Czech consumers to the quality of fruit and vegetables on the Czech market. The quality of fruit and vegetables in sales formats is also investigated. The theoretical part includes general characteristics of fruits and vegetables, conventional and organic farming and other certification systems, production and consumption of fruit and vegetables …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Hana Doležalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
RYSOVÁ, Kateřina. Kvalita ovoce a zeleniny na českém trhu. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv
Adéla Samiecová -
Kvalita drobného ovoce po sklizni a v průběhu skladování
Monika Ralenovská -
Sortiment a kvalita ovoce v obchodní síti
Monika Ralenovská -
Ovoce a zelenina a výživa seniorů
Markéta Vorlíčková -
Uplatnění regionální produkce ovoce a zeleniny ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Daniela FIALOVÁ -
Jakostní požadavky na chlazené a mražené výrobky z ovoce a zeleniny.
Andrea Skotáková -
Srovnání stravovacích zvyklostí u žáků prvního stupně ZŠ a studentů SŠ: frekvence a kvalita dopolední a polední stravy
Marek JANOŠEC -
Zhodnocení využití Customer Relationship Managementu obchodní společnosti
Miloslav Fiala
Název
Vložil
Vloženo
Práva