Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii. – Ema Palíková
Ema Palíková
Bachelor's thesis
Světová produkce sýrů a jejich párování v gastronomii.
World cheese production and their pairing in gastronomy
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá současnou světovou produkcí sýrů a jejich párováním. Poskytuje ucelený přehled o výrobě a párování sýrů se zaměřením na teoretické a praktické aspekty tohoto tématu. Teoretická část práce se zabývá historií sýrů, včetně jejich vzniku a vývoje, nutričními hodnoty a zdravotními výhodami a nevýhodami. Následně poskytuje podrobný rozbor různých druhů sýrů a výroby. Dále …viacAbstract:
This bachelor thesis deals with the current world cheese production and pairing, providing a comprehensive overview of cheese production and pairing, focusing on the theoretical and practical aspects of this topic. The theoretical part of the thesis deals with the history of cheese, including its origin and development, nutritional value and health advantages and disadvantages. It then provides a detailed …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.ambis.cz/th/laeg9/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
- Vedúci: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.
- Oponent: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.AMBIS University
Bachelor programme / odbor:
Hotel and tourism management / Hotel and tourism management
Práce na příbuzné téma
-
Sýry v gastronomii
Igor Kuznetcov -
Uplatnění sýrů v současné gastronomii
Eva Kauerová -
Sýry v gastronomii
Aneta Kozová -
Sýry v gastronomii a enogastronomii
Lucie Lhotská -
Produkce biogenních aminů v přírodním sýru
Natálie Ogurková -
Sledování produkce enterotoxinu Staphylococcus aureus v kozím sýru
Bohdana JANŠTOVÁ -
Mykotoxiny v potravinách a stanovení produkce kyseliny cyklopiazonové v sýrech s bílou plísní na povrchu.
Zdeňka FOLTÝNOVÁ -
Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
Jan Valečka