Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin – Lenka Novotná
Lenka Novotná
Bakalářská práce
Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin
Preservation of Customs in the Czech Gastronomy, the Regional Cuisine in the Central Bohemia Region and the Use of Local Raw Materials
Anotace:
V posledních několika letech se česká gastronomie vlivem několika faktorů vyvíjí a zájem o kvalitní, čerstvé suroviny stále roste. Restaurace neváhají vyzkoušet trendy moderní gastronomie. Připravují, čerstvé, zdravé, lehké pokrmy, při jejichž přípravě nesmí chybět regionální, a domácí suroviny. Hlavním cílem bakalářské práce je tedy provést analýzu. Zda vybrané restaurace připravují menu založené …víceAbstract:
Czech cousine has been developed with influence of many factors in the last few years and the interest on the quality fresh products is still growing. Restaurants do not hesitate to try trendy and modern cuisine. Preparing fresh, healthy and light courses, restaurants have to use local raw materials and homemade ingredients. The main aim of my Bachelor’s Dissertation is to analyse if chosen restaurants …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/14746/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVOTNÁ, Lenka. \textit{Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/8c9jr3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Varvara Stepanova -
Vánoční tradice a zvyky se zřetelem na vánoční trhy
Sylvie Bartáčková -
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
Kamila Madziová -
Charakteristika sítě gastronomických provozoven ve Středočeském kraji (okres Mladá Boleslav - obce a města od B - CH)
David Vlk -
DEFINOVÁNÍ POJMŮ MÍSTO, REGION, MÍSTNÍ REGION V OČEKÁVANÝCH VÝSTUPECH A UČIVU RVP VČETNĚ JEJICH VYUŽITÍ VE VÝUCE PRO ZŠ NA PŘÍKLADU SEMILSKÉHO REGIONU
Martin Adamec -
Protection of mineral deposits in a context of land-use planning as a part of raw materials policy.
Blažena Wertichová -
Moderní česká gastronomie a město Jeseník
Tereza Sztalmachová -
Tradiční česká gastronomie napříč časem
Martina Klouparová