Lenka Novotná

Bakalářská práce

Zachování českých zvyků v gastronomii, regionální kuchyně ve Středočeském kraji a využití domácích surovin

Preservation of Customs in the Czech Gastronomy, the Regional Cuisine in the Central Bohemia Region and the Use of Local Raw Materials
Anotace:
V posledních několika letech se česká gastronomie vlivem několika faktorů vyvíjí a zájem o kvalitní, čerstvé suroviny stále roste. Restaurace neváhají vyzkoušet trendy moderní gastronomie. Připravují, čerstvé, zdravé, lehké pokrmy, při jejichž přípravě nesmí chybět regionální, a domácí suroviny. Hlavním cílem bakalářské práce je tedy provést analýzu. Zda vybrané restaurace připravují menu založené …více
Abstract:
Czech cousine has been developed with influence of many factors in the last few years and the interest on the quality fresh products is still growing. Restaurants do not hesitate to try trendy and modern cuisine. Preparing fresh, healthy and light courses, restaurants have to use local raw materials and homemade ingredients. The main aim of my Bachelor’s Dissertation is to analyse if chosen restaurants …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze