Využití směsného pěstování pšenice s leguminózou v ekologickém zemědělství – Bc. Lucie Burianová
Bc. Lucie Burianová
Diplomová práce
Využití směsného pěstování pšenice s leguminózou v ekologickém zemědělství
Use of wheat cultivation in mixture with legumes in organic farming
Anotace:
Cílem práce bylo vyhodnotit směsné pěstování pšenice seté ozimé s vybranými leguminózami v rámci přesného polního maloparcelkového pokusu, vedeného v roce 2019/2020 v ekologickém způsobu pěstování na Výzkumné stanici Katedry agroekologie a rostlinné produkce v Praze-Uhříněvsi z hlediska vybraných produkčních a jakostních parametrů pšenice; posoudit rozdíly v produkčních parametrech a kvalitě produkce …víceAbstract:
The goal of the work was to evaluate the mixed cultivation of winter sown wheat with selected legumes in a precise field small-plot experiment conducted in 2019/2020 in organic production system at the Research Station of the Department of Agroecology and Crop Production in Prague-Uhříněves in terms of selected production and quality parameters of wheat; assess the differences in production parameters …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ivana Capouchová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BURIANOVÁ, Lucie. \textit{Využití směsného pěstování pšenice s leguminózou v ekologickém zemědělství}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/8dt7t8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program / obor:
Ekologické zemědělství / Ekologické zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Adéla Balogová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Nikola Gavendová -
Vývoj ekologického zemědělství v ČR a koncept Organic 3.0
Barbora Dvořáková -
Current state of organic production, manufacturing and availability of organic food in Ústí region
Karolína Malá -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Organic Food Market as an oportunity for SME
Nikola Laňková -
Ekologické zemědělství - právní aspekty
Kateřina Čerešňáková -
Srovnání rozvoje ekologického zemědělství ve Švédském království a České republice v letech 2000–2020
Božena Purmenská
Název
Vložil
Vloženo
Práva