Stravování ve vybraných nemocnicích ve Středočeském kraji – Bc. Nikola Lerchová
Bc. Nikola Lerchová
Bakalářská práce
Stravování ve vybraných nemocnicích ve Středočeském kraji
Catering in selected hospitals in the Central Bohemian Region
Anotace:
Tématem předkládané bakalářské práce je analýza spokojenosti pacientů v oblasti stravování dvou vybraných nemocnic ve Středočeském kraji, kterými jsou Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s. nemocnice Středočeského kraje a Nemocnice Nymburk, s.r.o. Hlavním cílem této práce je zjistit, zda je stravování ve velké krajské nemocnici kvalitativně lepší z pohledu pacientů. V teoretické části jsou charakterizovány …víceAbstract:
The topic of the presented bachelor thesis is the analysis of patients’ satisfaction in the area of catering at two selected hospitals in the Central Bohemian Region, which are Regional Hospital Mladá Boleslav, a.s. Central Bohemian Region Hospital and Nymburk Hospital, s.r.o. The main focus of this thesis is to find out whether the catering in a large regional hospital is qualitatively better from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2024
Identifikátor:
https://is.ucp.cz/th/f5l4r/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2024
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LERCHOVÁ, Nikola. \textit{Stravování ve vybraných nemocnicích ve Středočeském kraji}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/8lxv3c/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Racionální a jiné formy alternativní výživy v gastronomii
Radek OLIVER -
Moderní formy v regeneraci
Milan OLIŠAR -
Dietní systém ve školním stravování
Simona KRINKEOVÁ -
Systém dietního stravování a jeho uplatnění v českém lázeňství
Pavlína Kobrová -
Stravování v lázních
Jesika Wöhrlová -
Implementace dietního stravování do školských zařízení
Vendula Slámová -
Stravování v malých regionálních nemocnicích
Nikola Šnajdrová -
Institucionální stravování – nemocnice
Nikola Rusevská