Bc. Nataliia Marhita

Bakalářská práce

Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku

Gastronomical Concept with the Focus on People in Retirement Age
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku. V textu bakalářské práce je položena tato výzkumná otázka – „Jaký gastronomický koncept je nejvhodnější z hlediska potřeb a požadavků dotázaných osob v důchodovém věku?“. V práci jsou využity metody dotazování, analýzy, dedukce a syntézy.
Abstract:
The main goal of the bachelor thesis is to create a gastronomic concept focused on people of retirement age. The text of the bachelor's thesis asks this research question - "What gastronomic concept is most appropriate in terms of the needs and requirements of respondents in retirement age?". The work uses methods of survey, analysis, deduction and synthesis.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/b7gnl/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Darina Svobodová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví