Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku – Bc. Nataliia Marhita
Bc. Nataliia Marhita
Bakalářská práce
Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku
Gastronomical Concept with the Focus on People in Retirement Age
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku. V textu bakalářské práce je položena tato výzkumná otázka – „Jaký gastronomický koncept je nejvhodnější z hlediska potřeb a požadavků dotázaných osob v důchodovém věku?“. V práci jsou využity metody dotazování, analýzy, dedukce a syntézy.Abstract:
The main goal of the bachelor thesis is to create a gastronomic concept focused on people of retirement age. The text of the bachelor's thesis asks this research question - "What gastronomic concept is most appropriate in terms of the needs and requirements of respondents in retirement age?". The work uses methods of survey, analysis, deduction and synthesis.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 6. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/b7gnl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2020
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MARHITA, Nataliia. \textit{Vytvoření gastronomického konceptu zaměřeného na lidi v důchodovém věku}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/8vtz8f/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Ojedinělý gastronomický koncept
Klára Marešová -
Unikátny gastronomický koncept
Martin Hučko -
Ojedinělý gastronomický koncept
Jaroslava Gopaul -
Gastronomický koncept zaměřený na rozšíření nabídky služeb.
Petr Müller -
Koncept gastronomického provozu
Martina Kindl -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Truck“
Tereza Šašková -
Vytvoření gastronomického konceptu „Food Track“ se zaměřením na českou kuchyni
Jan Foldyna -
Zkušenosti s nově vzniklým gastronomickým konceptem Fine Buffet by Lovas v Poděbradech
Adéla Rieszová