Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku. – Tereza VANČÍKOVÁ
Tereza VANČÍKOVÁ
Bakalářská práce
Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku.
Fruit and vegetable in meal planning of secondary school aged children.
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na frekvenci konzumace ovoce a zeleniny u dětí staršího školního věku. Popisuje ovoce, zeleninu i luštěniny a jejich dělení, také vitaminy a další prospěšné látky obsažené v těchto druzích potravin. Součástí práce je výzkumné šetření, které bylo určeno pro žáky 6. až 9. tříd a které bylo zaměřeno na konzumaci ovoce, zeleniny a luštěnin.Abstract:
The bachelor thesis focuses on fruit and vegetable consumption frequency of secondary school aged children. It describes fruit, vegetable and pulses, its divisions, vitamins and other beneficial substances that these kinds of food contain. The thesis includes a survey designated for pupils of 6th - 9th grade and it focuses on fruit, vegetable and pulses consumption.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2012
Zveřejnit od: 4. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Michaela Hřivnová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VANČÍKOVÁ, Tereza. Ovoce a zelenina ve stravování dětí staršího školního věku.. Olomouc, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 4.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 4. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání a výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Glykemický index potravin a jeho stanovení
Aneta Špiláčková -
Vliv glykemického indexu potravin na glykémii člověka
Anna Šafránková -
Glykemický index potravin a jeho aplikace a omezení
Markéta Školoutová -
Glykemický index potravin
Gabriela Knosová -
Konzumace potravin s ohledem na jejich glykemický index
Lucie Brzybohatá -
Stanovení glykemického indexu potravin pomocí kontinuálního monitorování glykemie
Karolina PETERSON -
Glykemický index a jeho využití nejen ve sportu
Vendula Gajdová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová
Název
Vložil
Vloženo
Práva