Bc. Michaela Bednaříková

Master's thesis

Maso ve výuce gastronomie

Meat, the Basic Study of Gastronomy
Abstract:
Diplomová práce se zabývá řešením obsahové stránky výuky zaměřené na potraviny živočišného původu. Práce na téma „Maso ve výuce gastronomie“ bude ku prospěchu žákům oborů zaměřených na obchod a služby, což je zejména obor Kuchař – číšník a obor Hotelnictví a turismus. Teoretická část obsahuje stručnou charakteristiku oborů zaměřených na obchod a služby a s tím související informace. V praktické části …more
Abstract:
The thesis focuses on the educational content of courses exploring the topic of animal source food. A paper on this topic – ‘Meat in Gastronomy Education’ – would be greatly beneficial to students in the field of business and services, especially those working towards the ‘Chef – Waiter’ or ‘Hotel Industry and Tourism’ specialization. The theoretical section of the thesis provides a brief overview …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 5. 2017
  • Supervisor: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
  • Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masaryk University

Faculty of Education

Master programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools