Bc. Michaela Bednaříková
Master's thesis
Maso ve výuce gastronomie
Meat, the Basic Study of Gastronomy
Abstract:
Diplomová práce se zabývá řešením obsahové stránky výuky zaměřené na potraviny živočišného původu. Práce na téma „Maso ve výuce gastronomie“ bude ku prospěchu žákům oborů zaměřených na obchod a služby, což je zejména obor Kuchař – číšník a obor Hotelnictví a turismus. Teoretická část obsahuje stručnou charakteristiku oborů zaměřených na obchod a služby a s tím související informace. V praktické části …moreAbstract:
The thesis focuses on the educational content of courses exploring the topic of animal source food. A paper on this topic – ‘Meat in Gastronomy Education’ – would be greatly beneficial to students in the field of business and services, especially those working towards the ‘Chef – Waiter’ or ‘Hotel Industry and Tourism’ specialization. The theoretical section of the thesis provides a brief overview …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2017
Identifier:
https://is.muni.cz/th/uv0dy/
Thesis defence
- Date of defence: 18. 5. 2017
- Supervisor: Mgr. Jiří Šibor, Ph.D.
- Reader: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools
Theses on a related topic
-
The Use of Game Meat in Gastronomy: Social and Ethical Aspects
Maija-Leeza Lidmila -
Vliv prodloužené doby zrání na organoleptické charakteristiky hovězího masa
Kristýna Horváthová -
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Dominika Tamaši -
Změny při tepelné úpravě masa
Jana Koudelková -
Zdravotní rizika související s konzumací masa
Nikola Hamerníková -
Hmotnostní ztráty při technologických úpravách vepřového masa
Tereza Novotná -
Produkce a využití masa zvěře farmově chované a lovené
Šimon Košárek -
Chemické a nutriční hodnoty masa jatečných zvířat a změny masa v průběhu zrání a skladování
Jan JELÍNEK