Nabídka poskytovaných služeb v hotelu Na Návsi – Bc. Veronika Holoubková
Bc. Veronika Holoubková
Bakalářská práce
Nabídka poskytovaných služeb v hotelu Na Návsi
The Offer of Services Provided by the Hotel Na Návsi
Anotace:
Cílem práce je vytvoření konkrétních návrhů na rozšíření nabídky služeb v hotelu Na Návsi, včetně nákladové stránky. Teoretická část se zabývá základními pojmy z oblasti ubytovacích a stravovacích služeb. V praktické části je charakterizován samotný hotel a jeho služby. Jsou realizovány řízené rozhovory se zákazníky a SWOT analýza. Na základě výzkumu jsou uvedeny výsledky zpracování návrhu na rozšíření …víceAbstract:
The aim of the work is to create concrete proposals to expand the service offer at the Na Návsi hotel, including the cost side. The theoretical part deals with basic concepts from the field of accommodation and catering services. The practical part is characterized by the hotel itself and its services. Managed customer interviews and SWOT analysis are implemented. Based on the research, the results …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2023
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/kv3bf/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2023
- Vedoucí: Mgr. Klára Václavínková
- Oponent: Ing. Lukáš Falta
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Financial Report Analysis for a Hotel Business in Nigeria. Case Study: Ikeja Hotel PLC.
Emmanuel Nnabuife Okocha -
Environment of the Hotel Industry in Ghana and its Implications to Hotel strategies
Agnes Akoto Okoe -
Analýza a zhodnocení marketingové strategie Stages Hotelu Prague, A Tribute Portfolio Hotel
Nicola Pospíšilová -
Employee development at hotel industry: Case Study of airport hotel
Olga Shevchenko -
Sociocultural aspects of the business culture in the hotel industry
Anna Andreeva -
Vplyv pandémie Covid-19 na hotel Chateau Gbeľany ****
Halamová Halamová -
VÝVOJ A INOVACE CESTOVNÍHO RUCHU V OLOMOUCKÉM KRAJI SE ZAMĚŘENÍM NA
Martin Báňa -
Košer turismus a jeho unikátní produkt Kosher Hotel KING DAVID Prague
Hana Stoličková