Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování – Věra PAŠKOVÁ
Věra PAŠKOVÁ
Bachelor's thesis
Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování
Analysis of Consumption Basket of Secondary School Catering
Abstract:
Práce je zaměřena na školní stravování a především na jeho nejdůležitější součást, spotřební koš. Zabývá se podrobnějším popisem jeho obsahu, smyslu a struktury.Také jeho výpočtem a využitím v praxi a podrobnějším popisem jeho jednotlivých komodit.Také je v ní věnována pozornost výživovým doporučením a krokům pro sestavení plnohodnotného jídelního lístku.Abstract:
The work is focused on school canten food and catering, primarily on its most important element ? market basket. It deals with a more detailed identifikation of its content, purpose and structure. It also covers a topic on the costing and it use in practice as wel as a more detailed identifikation of its individual commodities. And last but not least the study is focused on nutritional recommendations …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 5. 2011
Identifier:
22733
Thesis defence
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
PAŠKOVÁ, Věra. Analýza spotřebního koše ve středoškolském stravování. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Posouzení pestrosti stravování na základě jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách
Ema PEŠKOVÁ -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Analýza školního stravování v Karlovarském kraji
Milan Louda -
Komparace stravování v domovech pro seniory ve vybraném regionu
Janeková Janeková -
Bezmléčná dieta ve školním stravování
Tereza Černá