Bc. Veronika Bugáňová

Master's thesis

Mikrobiální testování raw chleba

Microbial testing of raw bread
Abstract:
Diplomová práce se zabývá mikrobiálním zastoupením raw chleba, připraveného dle receptu pro alternativní směry stravování. Dále se práce zabývá ovlivněním mikrobiálního zastoupení a množství antioxidantů v připraveném raw chlebu v závislosti na přítomnosti Lactobacillus acidophilus a plísní rodu Fusarium.
Abstract:
This diploma thesis deals with microbial representation in raw bread, which was made according to alternative diets. In addition the diploma thesis focuses on influence microbial representation and amount of antioxidants in this raw bread depending on presence of Lactobacillus acidophilus and moulds of the genus Fusarium.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Bugáňová, Veronika. Mikrobiální testování raw chleba. Pardubice, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Evaluation and Analysis of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs