Bc. Veronika Bugáňová

Diplomová práce

Mikrobiální testování raw chleba

Microbial testing of raw bread
Anotace:
Diplomová práce se zabývá mikrobiálním zastoupením raw chleba, připraveného dle receptu pro alternativní směry stravování. Dále se práce zabývá ovlivněním mikrobiálního zastoupení a množství antioxidantů v připraveném raw chlebu v závislosti na přítomnosti Lactobacillus acidophilus a plísní rodu Fusarium.
Abstract:
This diploma thesis deals with microbial representation in raw bread, which was made according to alternative diets. In addition the diploma thesis focuses on influence microbial representation and amount of antioxidants in this raw bread depending on presence of Lactobacillus acidophilus and moulds of the genus Fusarium.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bugáňová, Veronika. Mikrobiální testování raw chleba. Pardubice, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Magisterský studijní program / obor:
Hodnocení a analýza potravin / Hodnocení a analýza potravin