Mikrobiální testování raw chleba – Bc. Veronika Bugáňová
Bc. Veronika Bugáňová
Diplomová práce
Mikrobiální testování raw chleba
Microbial testing of raw bread
Anotace:
Diplomová práce se zabývá mikrobiálním zastoupením raw chleba, připraveného dle receptu pro alternativní směry stravování. Dále se práce zabývá ovlivněním mikrobiálního zastoupení a množství antioxidantů v připraveném raw chlebu v závislosti na přítomnosti Lactobacillus acidophilus a plísní rodu Fusarium.Abstract:
This diploma thesis deals with microbial representation in raw bread, which was made according to alternative diets. In addition the diploma thesis focuses on influence microbial representation and amount of antioxidants in this raw bread depending on presence of Lactobacillus acidophilus and moulds of the genus Fusarium.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2022
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Bugáňová, Veronika. Mikrobiální testování raw chleba. Pardubice, 2022. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáMagisterský studijní program / obor:
Hodnocení a analýza potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Alternativní stravování v Korejské republice
Monika LEPÍKOVÁ -
Alternativní výživové směry a jejich účinky na zdraví
Simona CHVÁTALOVÁ -
Alternativní výživové směry v těhotenství
Ester OSTÁRKOVÁ -
Alternativní směry ve výživě
Martina MAŠKOVÁ -
Stravovací návyky a alternativní druhy stravování u adolescentů
Alena KOSTKOVÁ -
Alternativní výživa ve stravování
Barbora Lexová -
Alternativní směry ve výživě
Terezie JELÍNKOVÁ -
Alternativní výživové směry u studentů středních škol
Silvie ČERNÍNOVÁ