Ondřej Mudra

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr ve stravovacích službách

Business Plan in Catering Services
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá podnikatelským záměrem ve stravovacích službách. V teoretické části je popsán obecný postup jeho tvorby a stěžejní teoretická východiska. Praktická část řeší založení konkrétního podniku, jeho finanční a jiné aspekty, přičemž simuluje první tří roky jeho fungování a jeho šanci na úspěch v konkurenčním prostředí.
Abstract:
This bachelor´s thesis deals with business plan in catering services. The theoretical part describes the general process of its creation and the fundamental theoretical basis. The practical part deals with the establishment of a particular company, its financial and other aspects, while simulating the first three years of its operation and its chance to succeed in a competitive environment.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
  • Vedoucí: Xenie Lukoszová
  • Oponent: Gabriela Skotnicová

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava