Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie. – Ing. Tomáš Parák
Ing. Tomáš Parák
Diplomová práce
Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.
Slow food in Slovakia and abroad as part of modern cuisine.
Abstract:
Diploma work is concerned with the term of gastronomy, gastronamy facilities and modern gastronomy trends in its theoretical part. The work also describes the movement Slow Food in datail. Practical part of the work focus on the analysis of particular European states from the point of view of ,,Slow Food“. On the basis of the outcome of the analysis it is stated a real position of ,,Slow Food“ in the …víceAbstract:
Diplomová práca sa v teoretickej časti zaoberá pojmom gastronómia, gastronomickými zariadeniami a modernými trendmi gastronómie. Práca tiež podrobne popisuje hnutie Slow Food. Praktická časť práce sa venuje analýze vybraných štátov Európy z hľadiska ,,Slow Food“. Na základe výsledku analýzy sa zistí skutočné postavenie ,,Slow Food“ na Slovensku a v zahraničí.
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13401/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PARÁK, Tomáš. \textit{Slow food na Slovensku a v zahraničí ako súčasť modernej gastronómie.}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/9typi4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Moderné trendy v marketingu
Dominika Straková -
Súčasný vývoj a moderné trendy v ekologickom poľnohospodárstve.
Mikuláš Džuppa -
Nové trendy a smart řešení v logistice
Ladislav Šepeľa -
Nové trendy a smart řešení v logistice
Ladislav Šepeľa -
Trendy v gastronómii
Zuzana Leleková -
Moderné trendy v ultrasonografii
Rastislav PRIADKA -
Nové trendy v ubytování – případová studie podnikatelského investičního záměru „tiny house“
Magdaléna Kotrčová -
Občanská společnost v Japonsku v čase pozdní moderny.
Barbora Postránecká