Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení – Klára Jobová
Klára Jobová
Bakalářská práce
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Extension of the Service Offer in the Selected Restaurant
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá moderní gastronomií. Teoretická část se zaměřuje na základní pojmy a specifika z této oblasti, jejími novými trendy a rovněž na spokojenost zákazníka. Jejím hlavním tématem je moderní a zážitková gastronomie, která je zde teoreticky vymezena a popsána. Dále je představena restaurace Imrvére, služby, které nabízí a přehled denních součtů během pandemie nemoci Covid-19 v letech …víceAbstract:
Bachelor thesis deals with modern gastronomy. The theoretical part focuses on the basic concepts and specifics of this area, its new trends and customer satisfaction. Its main topic is modern and experience gastronomy, which is theoretically defined and described here. The Imrvére restaurant, the services it offers, and an overview of the daily totals during the Covid-19 pandemic in 2020 and 2021 are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/unvej/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 18. 8. 2022
- Vedoucí: Ing. Petr Janík
- Oponent: Mgr. Alexandr Burda
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěSlezská univerzita v Opavě
Filozoficko-přírodovědecká fakulta v OpavěBakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus
Práce na příbuzné téma
-
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Plán modernizace stávajícího restauračního zařízení - Hostinec Slunečnice
Michal Koudela -
Návrh a implementace informačního systému pro restaurační zařízení s využitím Java technologií\nl{}
Zdeněk HUSPENINA -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Komparácia ponuky vín v gastronomických prevádzkách vo vybranej lokalite
Igor Bejtic -
Kulturní památky a problematika jejich revitalizace; Případová
Natálie Jarušková -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Marketingová strategie restaurace Borgeska
Šancová Šancová