Klára Jobová

Bakalářská práce

Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení

Extension of the Service Offer in the Selected Restaurant
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá moderní gastronomií. Teoretická část se zaměřuje na základní pojmy a specifika z této oblasti, jejími novými trendy a rovněž na spokojenost zákazníka. Jejím hlavním tématem je moderní a zážitková gastronomie, která je zde teoreticky vymezena a popsána. Dále je představena restaurace Imrvére, služby, které nabízí a přehled denních součtů během pandemie nemoci Covid-19 v letech …více
Abstract:
Bachelor thesis deals with modern gastronomy. The theoretical part focuses on the basic concepts and specifics of this area, its new trends and customer satisfaction. Its main topic is modern and experience gastronomy, which is theoretically defined and described here. The Imrvére restaurant, the services it offers, and an overview of the daily totals during the Covid-19 pandemic in 2020 and 2021 are …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2022
Identifikátor: https://is.slu.cz/th/unvej/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 18. 8. 2022
  • Vedoucí: Ing. Petr Janík
  • Oponent: Mgr. Alexandr Burda

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě