Klára Jobová

Bachelor's thesis

Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení

Extension of the Service Offer in the Selected Restaurant
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá moderní gastronomií. Teoretická část se zaměřuje na základní pojmy a specifika z této oblasti, jejími novými trendy a rovněž na spokojenost zákazníka. Jejím hlavním tématem je moderní a zážitková gastronomie, která je zde teoreticky vymezena a popsána. Dále je představena restaurace Imrvére, služby, které nabízí a přehled denních součtů během pandemie nemoci Covid-19 v letech …more
Abstract:
Bachelor thesis deals with modern gastronomy. The theoretical part focuses on the basic concepts and specifics of this area, its new trends and customer satisfaction. Its main topic is modern and experience gastronomy, which is theoretically defined and described here. The Imrvére restaurant, the services it offers, and an overview of the daily totals during the Covid-19 pandemic in 2020 and 2021 are …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 18. 8. 2022
  • Supervisor: Ing. Petr Janík
  • Reader: Mgr. Alexandr Burda

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Slezská univerzita v Opavě, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě